Erasmus Plan 2023-2024ΑρχικήΔραστηριότητες - ΕκδηλώσειςΜύκης

Βιωματικό εργαστήριο στο εκτός Έδρας Τμήματος Μύκης του ΣΔΕ Ξάνθης

Τη Δευτέρα 18/12/2023 συναντήθηκε για πρώτη φορά η ομάδα των εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων του Α επιπέδου του παραρτήματος της Μύκης του ΣΔΕ Ξάνθης, που θα υλοποιήσουν το project της φετινής σχολικής χρονιάς. Στην πρώτη αυτή συνάντηση υλοποιήθηκαν δραστηριότητες βιωματικού, οριζόντιου και συμμετοχικού χαρακτήρα, με στόχο το σπάσιμο του πάγου, το δέσιμο της ομάδας, αλλά και την ενθάρρυνση της έκφρασης όλων των εκπαιδευόμενων. Οι δραστηριότητες σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν στο πνεύμα αντίστοιχων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης στην Τενερίφη της Ισπανίας και σύμφωνα με το σχέδιο δράσης Erasmus+ για εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς. Η δράση αξιολογήθηκε πολύ θετικά από εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους και όλες και όλοι συμφώνησαν ότι μέσα από τις δραστηριότητες γνωρίστηκαν καλύτερα και απέκτησαν την αίσθηση της ομάδας. Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση του Erasmus plan και κυρίως του περιεχομένου της επιμορφωτικής κινητικότητας που πραγματοποιήθηκε στην Τενερίφη από τις 27/11/2023 έως τις 1/12/2023 στους εκπαιδευτικούς του παραρτήματος της Μύκης.

 

Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας [έκδοσης, ιστοσελίδας, ταινίας κλπ] δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό.”.

“The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.”.