Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Στις 29 Ιουνίου 2021 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης  πραγματοποίησε μέσα σε εορταστικό κλίμα εκδηλώσεις αποφοίτησης στην  Έδρα και στα Παραρτήματα Μύκης και Κενταύρου.

Στην Έδρα, αρχικά, οι εκπαιδευόμενοι μίλησαν με θερμά λόγια και πρωτότυπο τρόπο για τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους γύρω από το ΣΔΕ κατά τη διάρκεια των 2 ετών της φοίτησής τους.  Στη συνέχεια τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια όλοι μαζί. Έπειτα παρακολούθησαν ένα βίντεο με τις δράσεις των 2 ετών αναπολώντας έτσι όμορφες στιγμές. Τέλος  τους απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής του σχολείου,  κ. Συμεωνίδης Συμεών, ο οποίος και τους απένειμε τους απολυτήριους τίτλους και τα αναμνηστικά που ετοίμασε με αγάπη η κ. Τάσιου.  Η εκδήλωση έκλεισε με ένα τραγούδι για το καλοκαίρι κι όλοι ευχήθηκαν «Καλό καλοκαίρι!».

Στον Κένταυρο η υπεύθυνη της εκδήλωσης κ. Τάσιου Φανούλα καλωσόρισε τις εκπαιδευόμενες και στη συνέχεια απηύθυναν λίγα λόγια η Υποδιευθύντρια του σχολείου, κ. Γαρδάνη Αθηνά και οι  παριστάμενοι καθηγητές. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης οι εκπαιδευόμενες παρέλαβαν τα απολυτήρια από την κ. Τάσιου και στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές και χορός στην αυλή του σχολείου. Στην Μύκη την εκδήλωση οργάνωσε η κ. Μουτίδου Ελπινίκη, η οποία καλωσόρισε τους εκπαιδευόμενους  και στη συνέχεια τους απένειμε τα απολυτήρια μέσα σε κλίμα χαράς και περηφάνειας. Tέλος η κ. Μουτίδου μοίρασε στους εκπαιδευόμενους αναμνηστικά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευόμενους και τις εκπαιδευόμενες για την προσπάθεια που κατέβαλαν  και για την απόκτηση του απολυτηρίου Γυμνασίου! Τους ευχόμαστε καλή φοίτηση στο Λύκειο και καλή συνέχεια στη ζωή τους!