Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΔΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης με την Υποδιευθύντρια κ. Γαρδάνη Αθηνά την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έδωσαν συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης. Η κ. Γαρδάνη μίλησε για τη φιλοσοφία και τους σκοπούς του σχολείου και στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι μίλησαν για την εμπειρία τους. Αρχικά εξήγησαν τους λόγους που τους ώθησαν να πάρουν την απόφαση να ξαναγυρίσουν στα θρανία σε μεγάλη ηλικία και έπειτα κατέθεσαν αυθόρμητα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σε σχέση με τη δεύτερη ευκαιρία που τώρα τους δίνεται, ενώ παρότρυναν και όλους όσους δεν τελείωσαν το Γυμνάσιο και δεν  έχουν γραφτεί στο σχολείο να το κάνουν άμεσα.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευόμενους του Α΄ Κύκλου Αδέμ Μολλά Ογλού και Τουλάι Αλή Οσμάν και του Β΄ Κύκλου Κυριακή Μισκάκη και Γιάννη Κωστελίδη για την πρόθυμη συμμετοχή τους στη συνέντευξη  αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή του και την κ. Κυριακή Οικονόμου για την ολοκληρωμένη  συνέντευξη και την ευκαιρία και το χρόνο που μας έδωσε να εκφράσουμε τις σκέψεις και τις εμπειρίες μας.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη

https://www.radio899.gr/node/10640?fbclid=IwAR3c7XStbDdIls6m9i2Nl5Xr_Q9HYkA-Hf0WsNW9gTR5b8rQxzR98oF5_Xk